Over mij

 G E K N I P T  V O O R  ‘T  V A K –

 

Al bijna 17 jaar zit ik in het kappersvak. Ik heb mijn opleiding tot allround kapster afgerond in 2009 en veel van mijn ervaring opgedaan bij een gerenommeerde kapsalon in Alkmaar. Via die kapsalon heb ik mijn training gehad en vele cursussen en jaaropleidingen (o.a. Intro – Management en Nieuwste haartrends) met veel succes doorlopen. Inmiddels ben ik zelf ook gediplomeerd trainer. Tijdens mijn carrière heb ik diverse prachtige fotoshoots mogen verzorgen voor kapperswedstrijden. Meermalen was ik genomineerd voor de Coiffure Award / Team Trend Award en in 2012 had ik de grote eer deze award te winnen. Met de foto’s die ik u toon heb ik gewonnen. In 2020 mag ik mijzelf voor de tweede keer de leukste kapper en kapsalon van gemeente Alkmaar noemen. Ik ben trots dat ik deze prijs voor de tweede keer op rij na het starten van mijn eigen kapsalon heb mogen ontvangen.

 

– A A N  D E  S L A G –

 

Het kappersvak motiveert mij continu en ik houd mijzelf actueel op de hoogte van de nieuwste en hipste trends in de branche. Zo behoud ik de kwaliteit die u als klant van mij mag verwachten. Regelmatig fungeerde ik als manager en nu heb ik mijn droom uit laten komen en run ik mijn eigen kapperszaak.

 

 H A A R S C H E R P –

 

Mijn langverwachte wens is dus inmiddels gerealiseerd en mijn kapsalon is sinds de feestelijke datum 3 april 2018 gestart aan de Anna Pauwlownastraat nr. 25 te Alkmaar. Ik beloof u klasse & service en ik geef goed & eerlijk advies! Je Haarkamer werkt met professionele merken, zoals Wella professionals, Artistique en xp100.

 

Je Haarkamer is voor dames, heren en uiteraard (jonge) kinderen.

lisanne